Nieuws vanuit de WECO

Het wedstrijdseizoen 2018 is op gang gekomen en wat leden die de WECO bij gaan staan in dit seizoen zit alles er weer goed uit. Zoals gebruikelijk is het seizoen van start gegaan met de Openingswedstrijd op 18 maart gesponsord door Sportwereld Heiloo. Weersomstandigheden niet geweldig maar wel een geweldige winnaar in Harry Brand met 36 punten.

De eerste maandbekerwedstrijd, maand maart, werd gespeeld op 25 maart met als sponsor de Patatoloog. Deze sponsor zorgde voor wat lekkers in de baan en dat inspireerde Clim Bouwhuis.Clim hcp 24.1 kwam met 46 pinten binnen. Hij was niet alleen de winnaar van de eerste maandbeker maar kreeg ook het recht op de speciale parkeerplaats voor de maand april. Daarnaast mag hij een mooie verlaging van zijn handicap tegemoet zien.

De 2e maandbekerwedstrijd, ,maand april, werd gespeeld op 2e paasdag 2 april. Weer was redelijk goed en de winnares was Pauline de Kok.  Met 43 punten mag ook zij een mooie verlaging van haar handicap tegemoet zien.

Bij alle qualifying wedstrijden hebben de deelnemers en deelneemsters een keuze vanaf welke Tee zij willen afslaan. Na 2 wedstrijden hebben wij geconstateerd dat een beperkte groep hiervan gebruik maakt en dat sommige op de wedstrijddag de gemaakte keuze wijzigt naar gelang de weersomstandigheden. De WECO heeft toegezegd deze wijzigingen te accepteren mits zij aan de wedstrijdleiding voor aanvang van de te spelen ronde worden doorgegeven.

De komende weken wordt er veel competitie op de baan gespeeld en zijn er weinig clubwedstrijden in het weekeinde. Wij willen u wel attenderen op de evenementen die er wel worden gehouden.

Vrijdag 27 april

Vlaggenwedstrijd ( Koningsdag wedstrijd ) er is nog ruimte

Donderdag 10 mei.

Familie toernooi. Wedstrijd waarvan het inschrijfgeld van € 10 per persoon volledig ten goede komt aan een goed doel. Kom spelen met een familielid maakt niet uit wat de relatie is. Is uw familielid geen lid van onze club dan mag deze meedoen tegen een speciaal voor deze wedstrijd geldend Green Fee tarief

Maandag 21 mei

Een combi wedstrijd. U speelt dan 9 holes op de Weidelus, PAR 3 baan en 9 holes op de Polderlus OF de Parklus.

Clubkampioenschappen Matchplay 2018.

Inschrijving is mogelijk voor de Senioren Dames en Heren vanaf 21 april 2018 en voor de Dames en Heren vanaf 28 april 2018. Wedstrijd staat in schema gedateerd 9 juni 2018.

De eind rondes zullen worden gespeeld op zaterdag 9 en zondag 10 juni.

Als u nadere informatie wilt over de clubwedstrijden die in het weekeinde gespeeld kunnen worden neem dan contact op met iemand van de WECO.

Namens de WECO

Frans Ossendorp