Oproep vanuit de Weco voor commissieleden

OPROEP VANUIT DE WECO

Beste leden,

Graag vragen wij jullie onderstaande tekst te lezen en te reageren.

Afgelopen december hebben 3 leden na jarenlang deel te hebben uitgemaakt van de WECO hun werkzaamheden gestopt. Dit betekend dat rekening houdend met vakanties van de overige leden  de bezetting van de WECO Heel mager is geworden.

Ook aankomend golfseizoen, een jubileumjaar voor onze golfclub,  zal de WECO weer de nodige wedstrijden willen organiseren.

Hoeveel wedstrijden en wat voor soort wedstrijden zal binnenkort in samenspraak worden vastgesteld.

Wel zullen de in het verleden altijd goed bezette wedstrijden als van de Handicart, Vlaggetjeswedstrijd, de  Samson & Delilah Challenge( dames tegen de heren) Midsummernight wedstrijd en de Committed to Green wedstrijd hier deel van uitmaken.

Om een goede bezetting aan de wedstrijdtafel te hebben en te zorgen dat de huidige leden van de weco niet overbelast raken vragen wij jullie medewerking.

Wie o wie zou b.v. 1x per seizoen mede aan de wedstrijdtafel willen zitten, zodat er altijd iemand aanwezig en aanspreekbaar is voor de deelnemers. Ook belangrijk in geval van calamiteiten dat er iemand van de wedstrijdcommissie aanspreekbaar is.

Dit dus puur ter ondersteuning van de WECO op ( of rond ) de wedstrijddag.

Daarnaast zouden wij ook nog wel een paar leden kunnen gebruiken die de WECO versterken als commissielid. Er is behoefte aan mensen die mee willen denken over de invulling van het jaarlijkse wedstrijdprogramma en over het soort te organiseren wedstrijden en evenementen.

Een zeker niet onbelangrijk pluspunt als lid van de comissie: Als lid van de WECO mag je jaarlijks meestrijden om de Commissie Cup!!! Wie zou dat nou niet willen.

Heb je interesse OF wil je meer informatie : Antwoord dan op deze mail!!!

Of neem contact op met een van de nog zittende WECO leden of een mailtje naar f.ozzie.com@ziggo.nl

Ook zijn wij op donderdag 25 januari as vanaf 10.00 uur een uurtje aanwezig in het clubhuis om diegenen die twijfelen over de streep te trekken.

Wij hopen op een groot aantal aanmeldingen, want nog steeds geldt:

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK……………..

Namens de nog zittende WECO-Leden