Patricia Hogerheijde wint wedstrijd Slagerij John de Roode

v.l.n.r. John en Sara de Roode, Patrica Hogerheijde, Janine en Thomas de Roode

HET WAS EEN FIJNE WEDSTRIJD!

John de roode Heemskerkse GolfclubAfgelopen zondag 27 augustus speelden we de qualifying  stableford wedstrijd gesponsord door Slagerij John de Roode. Een echte Heemskerkse slager, gevestigd aan de Kerkweg, die al meer dan 240 jaar bestaat.

We gingen de baan in met een volledige bezetting, dat wil zeggen 72 deelnemers. Er waren een paar afzeggingen, vanwege plotseling lichamelijk malheur, maar de belangstelling was groot, daarom konden de reserves gelukkig ook mee doen.Het was een topdag: prachtig zonnig weer, fijn temperatuurtje en geen wind. Er moesten wel “monsterscores” binnen gaan komen, dachten we als wedstrijdleiding. Maar dat viel wel mee. De CBA werd uiteindelijk -1. Er kon gescoord worden voor het klassement Golfer/Golfster van het jaar, maar niet voor de  maandbeker die was met de voorgaande wedstrijd al gewonnen.

PRIJZEN

De prijzen werden deze keer gewonnen door:

1e Patricia Hogerheijde                    hcp 6.6                        41 stbf ptn

2e Willy Tolhuijsen                            hcp 11.4                      37 stbf ptn

3e Nicky Schaap                                 hcp 12.1                      34 stbf ptn (mc 9:19)

NEARY’S

Op elke par 3 kon ook nog een leuke prijs voor de neary gewonnen worden. Deze werden gewonnen door:

Hole 5: Tom Groen; hole 8 Tom Groen (maar hij gaf zijn prijs heel genereus aan de tweede: Trinette Beentjes); hole 13 Herman Moné; hole 16 Patricia Hogerheijde.

LOTERIJ

De wedstrijd had ook een fijne nazit, met hapjes van de slagerij John de Roode, op ons terras. En heel veel deelnemers bleven, want er was tot slot nog een loterij. Door Sara en Thomas de kinderen van John en Janine de Roode werd getrokken uit de stapel scorekaarten. De prijzen, lekkere bbq-sauzen en bbq-kruiden met een bon erbij, vielen op de kaarten van:

Hermine de Wit, Frans Beentjes, Ans Eichhorn, Henk Wanst en Joke Jochems.

Simon Zonneveld en Thea van Heiningen (wedstrijdleiding)

John de Graaf (foto’s)

website John de Roode SlagerijJohn de roode Heemskerkse Golfclub

Klik hier voor de foto's