Komt de beste Lefty 2018 dit jaar van onze golfclub?

Jaarlijks vindt op een van de mooiste banen van Overijssel (volgens Leading Courses), de Twentsche Golfclub te Ambt-Delden, hét toernooi voor linkshandige golfspelers plaats, georganiseerd door de Dutch Lefties Society. De inschrijving voor het toernooi, dat op 29 september a.s. plaatsvindt, is inmiddels geopend.

Het toernooi voor linkshandige golfspelers, enig in zijn soort in Nederland, wordt voor de 30e keer georganiseerd, een lustrumjaar,  en is inmiddels niet meer weg te denken op de kalender van linkshandig spelend Nederland.

Zowel de strokeplay- als Stablefordspeler (twee aparte competities) worden behoorlijk uitgedaagd op deze, door Tom MacAulay ontworpen baan op landgoed Twickel, waar je soms behoudend, dan weer aanvallend moet durven en willen spelen.

De goed gevulde prijzenpot (met dit jaar een formidabele hole-in-one-prijs) staat garant voor spelplezier en competitie en de Twentse gastvrijheid behoeft geen nadere toelichting.

Deelnemers kunnen deelnemen met een ingeschreven caddy om de focus nog meer op het spel te kunnen richten.

Alle informatie over het toernooi vindt u op de homepage van de Twentsche Goflclub (doorscrollen naar beneden) of direct op onze Facebookpagina (Dutch Lefties), waar u zich meteen kunt aanmelden. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar: lefties@twentschegolfclub.nl.

Mocht u van plan zijn om er maar meteen een “Twentsch” weekend van te maken; de omliggende hotels en B&B’s hebben prima arrangementen voor u en uw linkshandige vrienden.

We zien u graag op ons lustrumtoernooi, zaterdag 29 september!