Wout Spannemaker overleden

Tot ons verdriet hoorden wij dat ons lid Wout Spannemaker totaal onverwacht is overleden op 22 februari jl.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op dinsdag 27 februari van 19.00 tot 19.30 uur in de aula van Uitvaartcentrum “Eeken”, Laan van Meerestein 10 te Beverwijk.

De afscheidsdienst wordt gehouden op woensdag 28 februari om 13.30 uur in de aula van begraafplaats “Duinrust”, Bankenlaan 174 te Beverwijk. Aansluitend wordt Wout begeleid naar zijn laatste rustplaats.

Na de begrafenis wordt u uitgenodigd om mee te komen naar de “Smaeckkamer”, Westerhoutplein 6 te Beverwijk.

Wij wensen de familie en vrienden van Wout veel sterkte toe in deze moeilijk tijd!

1 antwoord
  1. Ron Kossen
    Ron Kossen zegt:

Hij was niet de technische golfer,
    Hij was niet de wedstrijd golfer,
    Hij was gewoon die aardige golfer,
    Die gewoon aardige vent,
    In voor een gezellige rondje,
    Lekker een balletje slaan,
    Maakt niet uit met wie,
    Genieten van een mooie slag,
    Maar vooral die van een ander.

Wout ik ga dit missen,en ik niet alleen.
    Bedankt.

Beantwoorden