Oefenfaciliteiten

PGA Erkende golfschool
golfschool Heemskerkse Golfclub

• Afslag plaatsen beneden en op de 1e etage
  • 6 unieke afslagplaatsen vanaf gras!
  • 12 overdekte afslagplaatsen, 10 afslagplaatsen op 1e etage (alleen afslaan met ijzers)
  • meer dan 250 meter afstand
  • Diverse targets op verschillende afstanden
  • Voor ballen kunt u 1 euro muntstukken gebruiken of een ballenkaart kopen bij de receptie of in de shop. In de avonduren kunt u hiervoor terecht in het restaurant

putting area Heemskerkse Golfclub

Putting Green

• Ruime puttinggreen, die alleen gebruikt mag worden voor het putten
Oefenfaciliteiten Heemskerkse Golfclub

Pitching area

• Oefenen op afstanden tot 70 meter
  • Oefenen vanuit de bunker
  • Open Golfwedstrijden

Speel eens een keer mee  met een wedstrijd

• Open inloopwedstrijden

Er zijn ook regelmatig open inloopwedstrijden

putting & chipping Heemskerkse Golfclub

Chipping & Putting green

• Zowel Chippen als Putten
  • Verschillende ondulaties in de green
  • Chippen vanuit diverse hellingshoeken

Indoor Putt Studio

In deze unieke PuttStudio van 77 m2 meter op de Heemskerkse Golfclub ga ik met behulp van spiegels, SAM PuttLab, televisie schermen, video-analyses en training-aids op professioneel kunstgras werken aan uw grip, houding, oplijnen en het maken van een natuurlijke stroke.

Rogier Kootker PGA Golfpro

Golfschool heemskerksegolfclub

Golfschool

PGA Erkende golfschoolDe Heemskerkse Golfschool maakt gebruik van het negen stappen programma van de NGF. Daarnaast zijn de golfpro's ook beschikbaar voor het boeken van individuele lessen of clinics. De Golfschool is als eerste in de regio gecertificeerd door de PGA. Een teken van kwaliteit.

Trackman 4 Heemskerkse Golfclub

Trackman

De Trackman is een hulpmiddel dat ons beiden alle informatie geeft die we nodig hebben om echt tot de kern te komen wat er precies met uw bal gebeurt.
Via een dual-radar technologie wordt zowel het clubhoofd als de bal gevolgd. Op de iPad krijgen we direct feedback wat er met zowel het clubhoofd als de bal is gebeurd.
Alle toppers op de PGA Tour en de Europese Tour trainen met de Trackman, het is een must voor iedere golfer.