Jeugdlidmaatschap 7 t/m 21 jaar

Wat is je investering?

Eénmalige entreefee € 25,-

Jaarfee 2018 € 280*

* Speciaal voor nieuwe jeugdleden: Zijn er al familieleden (seniorleden) lid? Dan krijg je nog eens voor maximaal 2 kalenderjaren 25% korting op het jeugdlidmaatschap.

Wat krijg je ervoor?

Het jeugdlidmaatschap is inclusief:

• 22 golflessen per jaar (18 praktijk en 4 theorie lessen);
  • Golfregelexamen;
  • Onbeperkt gebruik van de uitdagende Par3 baan;
  • Onbeperkt gebruik van de 18 holes championship baan bij het behalen van baanpermissie;
  • Mogelijkheid tot deelname aan de landelijke NGF competitie voor de spelers met handicap van 36 of lager;
  • Automatische handicapregistratie bij de NGF;
  • Speciale jeugd activiteiten als: zomerkamp, beachgolf en Sinterklaaswedstrijd;
  • Speciale jeugd greenfee prijs van € 2,50 om 18 holes te mogen spelen bij andere clubs bij het vertonen van de jeugdledenkaart (kosteloos door onze club afgegeven indien voldaan aan bepaalde handicapvereisten);
  • Clubblad de PAR
  • NGF Golfblad
  • Maandelijkse e-nieuwsbrieven
  • Mogelijkheid tot deelname aan de jeugdmaandbeker;
  • Clubactiviteiten zoals: clubkampioenschap, ouder-kind toernooi, PAR3 clubkampioenschappen
  • Geen certificaat verplichting voor jeugd- en juniorleden (Vanaf 30 jaar en ouder seniorlidmaatschap is dit wel verplicht).

Daarnaast kan je jouw vrienden die nog niet of ergens anders golfen tegen het introductietarief of courtesy tarief uitnodigen om samen met jou bij ons te golfen.

Als lid van de Heemskerkse golfclub heb je naast al deze speciale jeugd-/ juniorfaciliteiten ook nog eens de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze Hospitalitychain (spelen tegen gereduceerd tarief op andere banen).

Inschrijfformulier Jeugdlid

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden

Inschrijfformulier Jeugdlid tot en met 21 jaar