Lidmaatschap Junioren 25 t/m 29 jaar

Entreefee (eenmalig) € 75,-

Jaarfee 2018 € 850,-

Wat krijg ik ervoor?

Het Juniorlidmaatschap is inclusief:

• 22 golflessen per jaar (18 praktijk en 4 theorie lessen);
  • Golfregelexamen;
  • Onbeperkt gebruik van de uitdagende Par3 baan;
  • Onbeperkt gebruik van de 18 holes championship baan bij het behalen van baanpermissie;
  • Mogelijkheid tot deelname aan de landelijke NGF competitie voor de spelers met handicap van 36 of lager;
  • Automatische handicapregistratie bij de NGF;
  • Clubblad de PAR;
  • NGF Golfblad;
  • Maandelijkse e-nieuwsbrieven;
  • Mogelijkheid tot deelname aan Young Golfers cup (vanaf 20 jaar);
  • Mogelijkheid tot deelname aan het Young Golfers Open (vanaf 20 jaar);
  • Clubactiviteiten zoals: clubkampioenschap, ouder-kind toernooi, PAR3 clubkampioenschappen;
  • Geen certificaat verplichting voor jeugd- en juniorleden (Vanaf 30 jaar en ouder seniorlidmaatschap is dit wel verplicht).

Daarnaast kan je jouw vrienden die nog niet of ergens anders golfen tegen het introductietarief of courtesy tarief uitnodigen om samen met jou bij ons te golfen.

Als lid van de Heemskerkse golfclub heb je naast al deze speciale jeugd-/ juniorfaciliteiten ook nog eens de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van onze Hospitalitychain (spelen tegen gereduceerd tarief op andere banen).

Inschrijven Lidmaatschap