Lid worden van De Heemskerkse? voor slechts € 1.135,- (2018)

Wat kan de Heemskerkse Golfclub u bieden? Lid worden van de Heemskerkse Golfclub heeft veel positieve, sportieve en gezellige kanten. We noemen er een paar.

• Eigenaar worden van 1/1000ste deel van de Heemskerkse Golfbaan;
  • Spelen op één van de langste 18 holes golfbanen in Nederland;
  • Spelen op de uitdagende 9 holes Par-3 baan;
  • De mogelijkheid tot online reserveren;
  • Meedoen aan het gezellige clubleven. Zoals weekendwedstrijden (qualifying en non-qualifying), de wekelijkse heren-, dames- en seniorenochtenden, zomeravondcompetities (dinsdag, woensdag , vrijdag), jeugdwedstrijden, bridge/golf, feestavonden, golfweek, Ryder Cup, Pro-Am;
  • Gratis parkeren op de ruime parkeerplaats;
  • Veel andere sportminnende clubleden ontmoeten en met hen golfen;
  • Meedoen aan de NGF competitie;
  • Ontvangst van het digitale Clubblad PAR;
  • Ontvangst regelmatige digitale nieuwsbrieven;
  • Niet-leden introduceren, ook op vrijdag en in de weekenden;
  • Golfles nemen bij onze PGA Professionals en oefenen op de oefenaccommodatie;
  • Spelen tegen een gereduceerd tarief op ruim 35 andere banen in heel Nederland via onze uitgebreide Hospitality Chain.

U vindt golfen op De Heemskerkse een sportieve en gezellige bezigheid. En u denkt erover om lid te worden.

Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden voor een lidmaatschap op de Heemskerkse Golfclub.

Seniorlidmaatschap

a. certificaat: prijs afhankelijk van vraag en aanbod, op dit moment ca. € 500,-.

b. entreefee: € 100,-

c. jaarcontributie 2018: € 1.135,-.

Download hier de informatieset en inschrijfformulier

Proeflidmaatschap

En als u er nog niet helemaal uit bent, dan biedt de Heemskerkse Golfclub u graag een proeflidmaatschap aan om kennis te maken met de golfclub, de baan en haar leden. De duur van het proeflidmaatschap is maximaal 24 maanden, te weten het (lopende) kalenderjaar waarin men zich aanmeldt en het daarop volgende jaar. Klik hier voor meer informatie over het proeflidmaatschap.