De Heemskerkse Golfclub ligt in het hart van Kennemerland, midden in de  natuur en op slechts 25 minuten van Amsterdam en 15 minuten van Haarlem of Alkmaar. Met een GVB speelt u op onze uitdagende 18 holes park-polder baan. Zonder GVB kunt u genieten van onze lange PAR-3 baan. In de proshop zijn eventueel golfsets te huur. Het Grand Café Restaurant, de 19e, heeft een uitgebreide kaart en een terras met een fantastisch uitzicht over de baan en de aangrenzende polder. Via de onderstaande hotels zijn aantrekkelijke golfarrangementen te boeken op de Heemskerkse Golfclub.
Tijdens uw verblijf zijn er ook talloze andere mogelijkheden in de regio, van winkelen in Alkmaar, Haarlem of Zaanstad, uitwaaien op het strand of wandelen in Noord-Hollands Duinreservaat. Meer cultureel zijn een bezoek aan het huis van Hilde, de kaasmarkt, de Zaanse Schans, het Frans Hals Museum of het Teylers Museum.

van der valk logo

Hotel Akersloot / A9 Alkmaar