Beginnende golfer of meer gevorderd? De kans op een blessure is altijd aanwezig. Een op het oog onschuldige klacht zoals een overbelaste spier kan veel pijn veroorzaken wanneer hiermee te lang wordt gespeeld.

Reva Centre Fysiotherapie begeleidt alle leden en gasten zo snel mogelijk met goede diagnostiek, behandeling en preventie voorlichting. Aan de hand van uitleg en trainingschema's kan de kans op een nieuwe golfblessure aanzienlijk worden verkleind. Zo kunt u weer snel genieten van het golfen!

Inloop(sport)spreekuur (kosteloos): fysiotherapeutische begeleiding voor alle leden en gasten in de bestuurskamer van de club:

• dinsdag 9:00-11:00 uur

Aanmelden is niet nodig maar om wachten te voorkomen is het wel mogelijk. Dit kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Fysiotherapeute Kimberly Mijnen neemt dan contact met u op.

Naast bovengenoemde tijden kan er ook een afspraak worden gemaakt voor behandeling op een van de 5 praktijken van Reva Centre.

Ja ik wil een afspraak maken op de club. Kimberly neem contact met mij op

Uw fysiotherapeute op de club : Kimberly Mijnen

Vestigingen Reva Centre in de regio:

Reva Centre Heemskerk (Gezondheidscentrum Broekpolder)
Steenhouwerskwartier 29b
1967 KD Heemskerk

Reva Centre Heemskerk (Kerkweg)
Kerkweg 219
1964 KJ Heemskerk