Wild Cards

Fiscaal aantrekkelijk

De Heemskerkse heeft een beperkt aantal Wild Cards beschikbaar
Het grote voordeel voor bedrijven is dat deze kaart niet op naam staat van een directeur of medewerker, hierdoor vind er geen fiscale bijtelling plaats bij deze persoon. De kaart kan dus binnen het bedrijf uitgeleend worden aan verschillende personen of relaties.
De Heemskerkse heeft drie verschillende Wild Cards met verschillende rechten:
Wildcard Basic
Wild Card Basis Plus
Wild Card Extra

De Wildcard Basic geeft o.a. recht op:
- Het éénmaal per dag spelen op de 18 holes championshipsbaan( GVB verplicht), dan wel het spelen op de Par 3-Hoek.
- Reserveren vijf dagen van te voren, echter niet in het weekend
- Vermelding naam op sponsorbord, website, TV schermen een eenmaal met logo in clubblad
- Deelname aan een wedstrijd op de sponsordag met maximaal drie personen
- Twee maal gebruik maken van vergaderruimte in clubhuis

De Wildcard Basis Plus geeft o.a. recht op:
- Bovenstaande plus van te voren reserveren in het weekend

De Wild Card Extra geeft o.a. recht op:
- Bovenstaande plus de mogelijkheid gasten mee te kunnen nemen tegen het introductietarief

Exacte speelrechten, contract termijnen en tarieven zijn op te vragen bij de manager van de club.

De Heemskerkse voorziet hiermee in een jarenlange wens vanuit het bedrijfsleven tot het instellen van Wild Cards. Wees er snel bij want er zijn er maar een paar beschikbaar.

Nadere informatie via de manager Pien van Nass telefoon 0251-250088 (keuze 3), manager@heemskerksegolfclub.nl

Ik wil informatie ontvangen hoe ik Wild Cards kan inzetten voor mijn bedrijf