Young Golfers Open 2017

Young open transparant

Young Golfers Open 2017

Het Young Golfers Open viert op 23 september 2017 haar eerste lustrum. Het is namelijk alweer de 5e keer dat  de Heemskerkse Golfclub het Young Golfers Open organiseert. Een extra reden om samen met hoofdsponsor BMP Datapartners alles uit de kast te halen om deze dag weer onvergetelijk te maken. Na 4 succesvolle en volgeboekte jaren staat dit golfevenement inmiddels bekend als hét toernooi voor de Noord Hollandse Young Golfers. Young Golfers met een andere homecourse dan de Heemskerkse zijn dan ook van harte welkom.

Het succes komt volgens de organisatie door het speciale en gezellige karakter van deze dag waarmee een beetje met een golftraditie word gebroken. Het evenement richt zich namelijk op jonge golfers (die zich tussen de 20 en 40 jaar voelen) waarbij fun & prestatie samenkomen in een uniek toernooi. Een toernooi waar zowel beginnende als gevorderde golfers aan mee doen

Het toernooi staat vooral in het teken van gezelligheid en wordt dan ook in teamverband gespeeld. Onderweg tref je DJ’s in de baan, uitdagende challenges en diverse neary contests. Uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen als team, maar ook individueel. Volg ons op facebook (Heemskerk YG Open) voor de laatste ontwikkelingen!

Bij het Young Golfers Open gaat niemand met lege handen de baan in want bij ontvangst krijgt elke deelnemer een leuke goodiebag met lunch. En ter afsluiting van het toernooi gaat de gezelligheid nog even door met een borrel en gezamenlijk diner.

Het toernooi wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2017 en begint om 12.00 uur. Er wordt gespeeld in teams (flights) van 3 personen en er wordt gestart  in een zogenaamde all tee start, dat betekent dat er gelijktijdig op alle afslagplaatsen van de Holes om 12.00 uur een flight vertrekt. Het grote voordeel hiervan is dat alle flights op nagenoeg hetzelfde tijdstip klaar zijn waardoor de prijsuitreiking en de gezellige afsluitende festiviteiten snel kunnen beginnen.

Enthousiast geworden? Je kunt je hieronder individueel aanmelden of in teams van maximaal 3 personen. Het inschrijfgeld is voor leden van de Heemskerkse € 40,- en voor niet-leden € 50,- per persoon. Voor correcte aanmelding van een team is het vereist dat alle gegevens van alle teamleden worden ingevuld.

Tot ziens op het Young Golfers Open 2017!

Wanneer is dit toernooi?

Zaterdag 23 september 2017.

De wedstrijd start om 12.00 uur, all tee start.

Wat is de spelvorm?

Er wordt gespeeld in teams van 3 personen. De spelvorm is Texas Scramble.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan individueel, als 2-tal of als team van 3 personen via de aanmeldingsknoppen op deze site.

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging. Zodra het inschrijfgeld is ontvangen, ben je definitief ingeschreven.

Kosten zijn inclusief lunch & diner.

Kosten niet leden:          €50,-
Kosten leden:                  €40,-
Kosten studenten:          €40,-  (op vertoon van studentenpas)

Rekeningnummer: NL22 INGB 0661 6388 55 tnv MJM Jeijsman.
Onder vermelding van: Young Golfers Open + naam deelnemer + vermelding naam van het team

Inschrijfgeld moet op tijd worden betaald. Indien het inschrijfgeld een week voor het toernooi niet ontvangen is, dan wordt de aanmelding geannuleerd.

Hoe ziet het programma er uit?

11.00     Ontvangst

12.00     Start wedstrijd