Betaalmogelijkheden contributie 2018

Ieder senior- of proeflid heeft de nieuwe factuur voor de contributie over 2018 ontvangen. Als vereniging zien wij graag dat je het bedrag in één keer op uiterlijk 20 januari 2018 voldoet. Maar het kan ook zo zijn dat dit grote bedrag ineens een probleem vormt. Daarom bestaat de mogelijkheid om gespreid te betalen.

Je kunt dit melden bij onze clubmanager Pien en aangeven dat je gespreid wilt betalen. Je betaalt dan via een automatische incasso in tien termijnen van €117,-. De eerste termijn is in januari 2018, de laatste in oktober 2018. Ook als proeflid kan er per maand betaald worden. Je betaalt als seniorlid voor de maandtermijnen wel iets meer, omdat de club extra kosten voor de maandelijkse incasso van de bank moet maken.

Ook als proeflid kan er per maand betaald worden. Het proeflidmaatschap wordt in 12 maanden geïncasseerd, elke maand 100 euro.

Als juniorlid (25 tot en met 29 jaar) kun je ook een maandelijkse betaling aanvragen bij de clubmanager. Ook dan betaal je in tien maandtermijnen die beginnen in januari. Het maandbedrag is dan €87,60, inclusief de kosten voor de automatische incasso.