Inschrijfformulier Juniorlidmaatschap (22 t/m 24)

Ondergetekende meldt zich hierbij aan voor het lidmaatschap van de Heemskerkse Golfclub.
    Het inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld. Daarnaast verzoeken wij je, als je al een handicap hebt, een kopie van je NGF pasje, of een stamkaart van je ‘oude’ club, én een uitdraai van je handicaphistorie toe te voegen/up te loaden bij je inschrijving.

Zonder deze gegevens kunnen wij je niet inschrijven.
    Ook vragen wij je een pasfoto van jezelf toe te voegen.

De door jou ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy verklaring van de Heemskerkse Golfclub die je kunt vinden onderaan elke pagina op www.heemskerksegolfclub.nl.

Geboortedatum

Geslacht ManVrouw

Telefoonnummer:

Email adres

Golfervaring BeginnendGevorderd
    NGF-nummer
    Handicap JaNee
    Exact handicap

Wil de Heemskerkse Golfclub als homecourse: JaNee
    (je homecourse houdt je handicap bij)

Het volledig ingevulde formulier zal worden doorgestuurd aan de jeugd- en juniorcommissie.
    De jeugd- en juniorcommissie adviseert het bestuur over de toelating van nieuwe juniorleden.
    Na bericht van toelating als junior verplicht hij/zij zich tot betaling van de verenigingscontributie zoals voor dat jaar
    is vastgesteld.
    De (eenmalige) inschrijfkosten bedragen € 50,-.

Datum ondertekening/inzending

Bijlage(n)
    Pasfoto
    Kopie NGF-kaartje