Op dit moment is er een stop op het verstrekken van winterabonnementen. Zodra de capaciteit op onze par3 baan het weer toelaat kunt u zich weer inschrijven. Het is wel nog mogelijk om een winterabonnement af te sluiten voor onze 18 holes baan.

Inschrijfformulier Par 3 Winterabonnement

Ondergetekende meldt zich hierbij aan voor het Par 3 Winterabonnement van de Heemskerkse Golfclub.
    Het inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld. Daarnaast verzoeken wij u, indien u een handicap hebt, een kopie van uw NGF pasje, of een stamkaart van uw ‘oude’ club, én een uitdraai van uw handicaphistorie toe te voegen/up te loaden bij uw inschrijving.

Zonder deze gegevens kunnen wij u niet inschrijven.
    Ook vragen wij u een pasfoto van uzelf toe te voegen.

De door u ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy verklaring van de Heemskerkse Golfclub die u kunt vinden onderaan elke pagina op www.heemskerksegolfclub.nl.

Geboortedatum

Geslacht ManVrouw

Telefoon (verplicht)
    Tweede telefoonnr.