Inschrijfformulier Par 3 Zomerabonnement

Ondergetekende meldt zich hierbij aan voor het Par 3 Zomerabonnement van de Heemskerkse Golfclub.
    Het inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld. Daarnaast verzoeken wij u, indien u een handicap hebt, een kopie van uw NGF pasje, of een stamkaart van uw ‘oude’ club, én een uitdraai van uw handicaphistorie toe te voegen/up te loaden bij uw inschrijving.

Zonder deze gegevens kunnen wij u niet inschrijven.
    Ook vragen wij u een pasfoto van uzelf toe te voegen.

De door u ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy verklaring van de Heemskerkse Golfclub die u kunt vinden onderaan elke pagina op www.heemskerksegolfclub.nl.

Geboortedatum

Geslacht ManVrouw

Telefoon (verplicht)
    Tweede telefoonnr.
    Email adres

Golfervaring BeginnendGevorderd
    NGF-nummer
    Handicap JaNee
    Exact handicap
    Homecourse
    Andere club **

Ingangsdatum Par 3 Zomerabonnement

Betaling*: IneensIn termijnen
    * Betalingswijze:
    U kunt ineens of in termijnen betalen,
    - Betaling ineens via factuur* (€ 265,-)
    - Betaling per maand via incasso* (€ 46,- per maand). U dient hiervoor een incasso overeenkomst in te vullen en ondertekenen.

Datum ondertekening/inzending:

Bijlage(n)
    Pasfoto
    Kopie NGF-kaartje
    Stamkaart 'oude' club
    Uitdraai handicaphistorie

** Bij uw ‘oude’ club een stamkaart en handicaphistorie aanvragen en bijsluiten