Inschrijfformulier Winterabonnement

Ondergetekende meldt zich hierbij aan voor het Winterabonnement 18 holes van de Heemskerkse Golfclub.
    Het inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld. Daarnaast verzoeken wij u, indien u een handicap hebt, een kopie van uw NGF pasje, of een stamkaart van uw ‘oude’ club, én een uitdraai van uw handicaphistorie toe te voegen/up te loaden bij uw inschrijving.

Zonder deze gegevens kunnen wij u niet inschrijven. Indien u kiest voor een abonnement zonder handicapregistratie, hebben wij alleen uw NGF nummer nodig. Ook vragen wij u een pasfoto van uzelf toe te voegen.

De door u ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy verklaring van de Heemskerkse Golfclub die u kunt vinden onderaan elke pagina op www.heemskerksegolfclub.nl.

Geboortedatum

Geslacht ManVrouw

Telefoon (verplicht)
    Tweede telefoonnr.
    Email adres

Golfervaring BeginnendGevorderd
    N.B. Baanpermissie is verplicht!

NGF-nummer
    Handicap JaNee
    Exact handicap
    Homecourse