Schrijf in voor onze nieuwsbrief en ontvang het ebook de kortste weg naar een beter spel gratis

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis het ebook op weg naar beter spel.

Check uw email en bevestig uw inschrijving.

Deze inschrijving voor de nieuwsbrief is niet voor leden van de golfclub of leden van de PAR-3 baan.

• Bent u al lid van de club of van de par-3 baan en u wilt het ebook ontvangen ?                                                                    Stuur dan een email naar: parredactie@heemskerksegolfclub.nl

Ja, ik wil mij als niet lid inschrijven voor de nieuwsbrief van de Heemskerkse Golfclub. Hierdoor mis ik niet het nieuws, de aankondiging van evenementen en aanbiedingen. Tevens ontvang ik gratis het ebook “de kortste weg naar beter spel”