• Dit event is voorbij.

Open inloopwedstrijd PAR 3 baan (Weidelus)

22 juli @ 17:00 - 19:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 17:00 on maandag, repeating until 9 september, 2019

Fairway Golftravel Open PAR-3 inloop competitie op de Weidelus (PAR-3 baan)!

* Weinig tijd voor de 18 holes grote baan?
* Beginnende golfer wel of geen GVB?
* Spelen met kinderen of kleinkinderen?
* Spelen met vrienden, kennissen of beginnende golfers die niet lid zijn?

Vanaf maandag 8 april is er een wekelijkse 9 holes inloop competitie op de uitdagende lange Heemskerkse PAR-3 baan. De inloop start om 17.00 uur tot 19.00 uur. Inschrijfgeld € 2,-.   De inloopwedstrijden gaan door tot en met 9 september.

Fairway Golftravel is de hoofdsponsor van deze competitie waarbij een prachtige golfreis is te winnen voor twee personen! De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen. De winnaar van dit seizoen met het beste totaalresultaat over 10 wedstrijden wordt beloond met een reisarrangement voor twee personen. De reisbestemming zal spoedig worden bekend gemaakt.

U loopt in een flight met 3 personen. Een leuke kans om interessante mensen te ontmoeten of samen met vrienden of familie een rondje te lopen!
Er is een handicap verrekening dus u maakt altijd kans op een leuke prijs en een handicap is geen vereiste. De wedstrijd gaat eigenlijk altijd door met uitzondering van de feestdagen  . Misschien wilt u na afloop met uw nog een klein hapje eten in het clubhuis en genieten van ons prachtige uitzicht op het terras? Het kan allemaal.

Datum:
Tijd: