Vrijdag Avond Competitie (VAC)

19 juli @ 16:30 - 19:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 16:30 on vrijdag, repeating until 6 september, 2019

VrijdagAvondCompetitie

Op vrijdag, 5 april a.s. start de VAC-competitie 2019. Aan deze wekelijkse inloopwedstrijd over 9 holes kunnen alle seniorleden deelnemen.

Inschrijven aan de wedstrijdtafel vanaf 16:00 uur. Starttijd vanaf 16:30 uur tot uiterlijk 18:30 uur.  De slotwedstrijd is op 6 september.

Aanmelden bij voorkeur vooraf via E-Golf4u op de website van de club of met de computer in de hal van het clubhuis. De flightindeling is in volgorde van de inschrijving aan de wedstrijdtafel. De bedoeling is dat starttijden  zoveel mogelijk op elkaar aansluiten, zodat er geen gaten ontstaan.

Iedereen kan starten vanaf een tee naar eigen keuze. Dat kan geel, blauw, rood en oranje zijn. Uiteraard met de daarbij behorende playing handicap. Vanaf 1 januari 2019 gelden nieuwe regels om de doorstroming door de baan te bevorderen. Deze gelden natuurlijk ook op bij de VAC-competitie. Het streven is dat de laatste flight uiterlijk om 20:00 uur terug is in het clubhuis.

In afwachting van de prijsuitreiking kunnen de deelnemers genieten van een gezamenlijke maaltijd. Onze horecamanager en zijn team, bieden voor deze avond de keus uit speciale golfschotels. Maar à la carte bestellen kan natuurlijk ook. Wel je keuze kenbaar maken op de inschrijflijst bij de wedstrijdtafel.

De VAC-commissie, bestaande uit voorzitter Aydin Kumas en zijn Angels (Tonny Hendriks, Dicky Ottevanger, Anneke Pelt, Hanneke Simoons en Renee Wanst) staat weer te popelen om er  samen met u een gezellig en succesvol seizoen van te maken.

U KOMT TOCH OOK?

Heemskerkse Golfclub