Uitwisseling Businessclub de Hoge Dijk met de Heemskerkse op woensdag 1 augustus 2018

Op woensdag 1 augustus bent u als businessclublid van de Hoge Dijk van harte welkom bij de  Heemskerkse samen met de Businessclub van de Houtrak (gelieve in te schrijven onderaan deze pagina) Het gaat om een 18 holes wedstrijd. U speelt samen met uw gast, collega of kennis als team. Wedstrijdvorm: Four ball better ball Stableford met 75% handicapverrekening uitgaande van max. handicap van 36.  Het is een all-tee wedstrijd. Er zijn geen greenfees, want u bent onze gast.

U ontvangt van ons koffie/thee met lekkers, lunchpakket, baancatering en bittergarnituur, we hebben hiervoor een laag tarief van € 20,- p.p. Gelieve deze contant aan de wedstrijdtafel te voldoen. U betaalt geen greenfee.

U kunt hieronder aangeven of gebruik wilt maken van het informele diner na afloop. De kosten hiervoor zijn € 23,50 p.p. Gelieve dit aan de wedstrijdtafel te voldoen.

Wij zorgen voor de ballen op de driving range.
11.30 uur Opening wedstrijdtafel, ontvangst met koffie/thee en iets lekkers.Uitreiking lunchpakket.
13.00 uur: start all-tee wedstrijd, catering in de baan
Bij binnenkomst na afloop staat er een bittergarnituur voor u klaar.
+/-18.00 uur: Aanvang buffet. Prijsuitreiking.

Gelieve niet uw naam op de neary’s te vermelden als u niet bij de prijsuitreiking aanwezig bent tijdens het eten.

Wij verzoeken u om u aan te melden via onderstaand formulier met uw bedrijfsnaam, naam en actuele golfhandicap

Eventuele Handicart kunt u reserveren via de  receptie Tel: 0251-250088

Adres Heemskerkse Golfclub

Communicatieweg 18, 1967 PR, Heemskerk