Ideeënbus Heemskerkse Golfclub

Ideeënbus

De Heemskerkse is een club met bijna 1.000 leden en in de wandelgangen wordt vaak veel besproken.
Om suggesties, voorstellen, ideeën, tips en ook kritiek niet binnen de wandelgang te houden, maar te delen met het bestuur en de commissies is er sinds kort een Ideeënbus van de Heemskerkse Golfclub.
Een ideeënbus is van oorsprong een box of doos waarin men briefjes met suggesties, voorstellen of ideeën kan deponeren.

Tegenwoordig bestaat een ideeënbus ook in virtuele vorm, bijvoorbeeld als forum op internet of via e-mail aan de beheerder van de ideeënbus.
De Heemskerkse heeft daarom naast een ´ouderwetse´ ideeënbus ook een virtuele ideeënbus. Met de bedoeling om bepaalde processen of structuren binnen onze vereniging te verbeteren of bij te stellen.

Als u een suggestie, voorstel, idee, tip of een punt van kritiek heeft, dan kunt u dat deponeren in de ideeënbus van het clubhuis, maar ook door onderstaand formulier in te vullen.

Dit formulier wordt dan gestuurd naar Pien van Nass, onze clubmanager. Naam en e-mailadres zijn verplichte velden op het formulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Ondergetekende meldt zich hierbij aan voor het Proeflidmaatschap van de Heemskerkse Golfclub. Het inschrijfformulier dient volledig te worden ingevuld.  Gelieve, zie onderaan het formulier, een recente pasfoto van uzelf te mailen naar secretariaat@heemskerksegolfclub.nl onder vermelding van uw naam en geboortedatum.

De door u ingevulde gegevens gaan gebruikt worden conform de privacy verklaring van de Heemskerkse Golfclub die u kunt vinden op www.heemskerksegolfclub.nl onderaan elke pagina.

Inzenden pasfoto

Gelieve, onder vermelding van uw naam en geboortedatum, uw pasfoto te mailen naar secretariaat@heemskerksegolfclub.nl.

Stuur ons uw idee of suggestie