Internet reserveren

Reserveren op de 18 holes baan

Aantal keer reserveren

Men mag één openstaande reservering hebben. Op de dag waarop gereserveerd is, is opnieuw reserveren mogelijk.

Reserveren kan

• 2 weken van te voren (voor gasten is dat 1 week van te voren);
  • elke dag van de week, dus ook het weekend (gasten alleen in de middag in het weekend);
  • tot 2 uur voor de te reserveren tijd;
  • in het blok van 9 tot 13.00 uur op elk heel en half uur (zoals vroeger)
  • van 13.00 tot uiterlijk 19.00 uur elke 10 minuten met uitzondering van tien over heel en tien over half, dit blijven inlooptijden (dit geldt alleen voor leden). Gasten kunnen in deze periode behalve elk heel en half uur ook tien over heel reserveren;
  • reserveren voor introducés kan alleen via de website als zij reeds bekend zijn in E-golf4U, maar kan uiteraard telefonisch;
  • handicart gebruikers kunnen tussen 9 en 10 uur elke tien minuten reserveren voor het spelen met gebruik van een handicart. Dit kan helaas buiten de hele en halve uren niet via internet, maar alleen telefonisch. Ook is het reserveren van een handicart (vooralsnog) niet mogelijk via internet;

(Behoudens teesluitingen)

Afzeggen

• kan via internet tot uiterlijk 48 uur van te voren;
  • daarna telefonisch afmelden.

Melden/No show

• uiteraard meldt u zich aan bij de receptie ook al hebt u via internet gereserveerd; u dient zich ruim voor uw starttijd te melden (30 minuten van te voren). De receptie houdt bij of spelers zich melden!
  • U dient 10 minuten voor uw gereserveerde starttijd op de tee aanwezig te zijn zodat u tijdig kunt afslaan!
  • met een “no show” benadeelt u uw mede- clubleden/spelers. De “no shows” worden bijgehouden. Dus als u niet van plan bent te komen gaarne afmelden!

De internet reserveer commissie

Reserveren op de par 3 baan

Aantal keer reserveren

Men mag drie openstaande reserveringen  hebben.

Reserveren kan

• 2 weken van te voren (voor gasten is dat 1 week van te voren)
  • elke dag van de week, dus ook het weekend
  • tot 2 uur voor de te reserveren tijd
  • alle tijden tussen 9.00 en 19.00 uur (behoudens teesluitingen)

(Behoudens teesluitingen)

Afzeggen

• kan via internet tot uiterlijk 48 uur van te voren
  • daarna telefonisch afmelden.

Melden/No show

• uiteraard meldt u zich aan bij de receptie ook al hebt u via internet gereserveerd. De receptie houdt dit bij!
  • met een “no show” benadeelt u uw mede- clubleden/spelers. Dus als u niet van plan bent te komen gaarne afmelden!

De internet reserveer commissie