Internet reserveren

Reserveren op de 18 holes baan

Aantal keer reserveren

Men mag één openstaande reservering hebben. Op de dag waarop gereserveerd is, is opnieuw reserveren mogelijk.

Reserveren kan

• 2 weken van te voren (voor gasten is dat 1 week van te voren);
  • elke dag van de week, dus ook het weekend (gasten alleen in de middag in het weekend);
  • reserveren voor introducés kan alleen via de website als zij reeds bekend zijn in E-golf4U, maar kan uiteraard telefonisch;

Afzeggen

• kan via internet tot 1 uur van te voren;
  • daarna telefonisch afmelden.

Melden/No show

• uiteraard meldt u zich aan bij de receptie ook al hebt u via internet gereserveerd; u dient zich ruim voor uw starttijd te melden (30 minuten van te voren). De receptie houdt bij of spelers zich melden!
  • U dient 10 minuten voor uw gereserveerde starttijd op de tee aanwezig te zijn zodat u tijdig kunt afslaan!
  • met een “no show” benadeelt u uw mede- clubleden/spelers. De “no shows” worden bijgehouden. Dus als u niet van plan bent te komen gaarne afmelden!

De internet reserveer commissie

Reserveren op de par 3 baan

Aantal keer reserveren

Men mag drie openstaande reserveringen  hebben.

Reserveren kan

• 2 weken van te voren (voor gasten is dat 1 week van te voren)
  • elke dag van de week, dus ook het weekend
  • tot 2 uur voor de te reserveren tijd
  • alle tijden tussen 9.00 en 19.00 uur (behoudens teesluitingen)

(Behoudens teesluitingen)

Afzeggen

• kan via internet tot uiterlijk 48 uur van te voren
  • daarna telefonisch afmelden.

Melden/No show

• uiteraard meldt u zich aan bij de receptie ook al hebt u via internet gereserveerd. De receptie houdt dit bij!
  • met een “no show” benadeelt u uw mede- clubleden/spelers. Dus als u niet van plan bent te komen gaarne afmelden!

De internet reserveer commissie