Welkom op de inschrijfpagina van onze juni actie.
Leuk dat u interesse heeft om uw 10-rondenboekje te gebruiken voor onze clubactiviteiten. Een mooie gelegenheid om nieuwe golfers te leren kennen en vrijblijvend te proeven van de voordelen van een lidmaatschap bij de Heemskerkse Golfclub.
De actie geldt alleen voor de maand juni 2017. U kunt zich hieronder inschrijven en via een dropdownmenu een wedstrijd naar keuze selecteren. U kunt zich onbeperkt inschrijven, totdat uw 10-rondenboekje op is. Bij een 9 holes wedstrijd gaat er 1 ronde van uw boekje af, bij een 18-holes wedstrijd zijn dat 2 rondes. Naast het inleveren van een ronde uit uw boekje, betaalt iedere deelnemer een kleine inschrijfbijdrage. Deze varieert van 2 tot 5 euro en is vooral bedoeld om de winnaars met een prijs in het zonnetje te zetten.
Bij de receptie kunt u vooraf uw rondes laten aftekenen. Daarna kunt u zich melden bij de wedstrijdtafel boven in het restaurant. Heeft u nog vragen? Bel dan onze receptie op tel: 0251-250088.
Wij wensen u veel golfplezier.

Ja ik speel mee met de volgende wedstrijd