Lustrumweek Heemskerkse Golfclub

Dinsdag 18 september
De Ladies’ Day vieren we op dinsdag met een ‘REGENBOOGWEDSTRIJD’. Er is een All Tee start. De wedstrijd is NQ. Er wordt Stableford over 14 holes gespeeld. We slaan om 9.30 uur af en verwachten de dames daarom rond 8.45 uur bij de wedstrijdtafel om je te melden.

De naam ‘regenboog’ zegt het al. Er wordt van verschillende kleuren tees afgeslagen (rood, blauw en oranje). Ook vinden wij het leuk als jullie feestelijk uitgedost zouden zijn, in een ‘Regenboog Outfit’. Hier zit nog een leuke prijs aan vast, voor de leukste creatie. Dus doe je best!
Het inschrijfgeld is slechts € 5,00. We spelen deze dag voor het goede doel nl, de aanschaf van 3D-brillen voor de patiëntjes van het Brandwondencentrum in Beverwijk. Bij de prijsuitreiking drinken we een drankje en vragen een vrijwillige bijdrage voor dit goede doel en komen daarvoor met een regenboogmandje langs. Iedereen is van harte welkom en we hopen daarom op een grote opkomst.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.