Lustrumweek Heemskerkse Golfclub

Donderdag 20 september
Op deze donderdag wordt een invitatiewedstrijd georganiseerd over 9 holes op de 18 holesbaan en 9 holes op de Par 3-baan. Met een lichte lunch na de eerste 9 holes. Deelnemers kunnen familie en vrienden als gast voor deze dag uitnodigen. De greenfee voor de gasten bedraagt slechts € 15,00. De opbrengst gaat via de jubileumcommissie naar het Brandwondencentrum in Beverwijk. Verdere informatie, zoals bijdrage voor de lunch, etc. volgt nog. De ervaring leert dat de gasten van de invitatiedag het spelen op zowel de ‘grote’ baan als de Par 3-baan op één dag een leuke ervaring vinden. Dus verras uw golfende familieleden of vrienden met uw uitnodiging hiervoor.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.