Het Goede Doel van de Heemskerkse Golfclub
Tijdens ons Lustrum zijn wij niet alleen met golf bezig. Wij willen ook iets doen aan “problemen” in de regio. Graag zetten wij ons dan ook in voor het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum Beverwijk. Door Virtual Reality kan de pijn bij het dagelijks verbandwisselen van brandwondenpatiëntjes met ruim 30% verminderen. En dat is natuurlijk geweldig. Daar dragen wij dan ook graag aan bij. Doet u mee?

Hoe u ons Goede Doel kunt steunen?
De Heemskerkse Golfclub ondersteunt het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum Beverwijk. De golfclub wil fondsen bijeenbrengen, zodat de pijn van brandwondenpatiënten bij het dagelijkse verband wisselen wordt verminderd.
Wij willen onze leden, sponsoren en andere belangstellenden verzoeken om ons project te steunen.

Dit kan op de volgende manieren:
• Door Bo de Bever, de mascotte van het Brandwondencentrum Beverwijk te kopen voor € 10,00 bij de receptie, voor uw kinderen, kleinkinderen, vriendjes en vriendinnetjes. Bo de Bever is verkrijgbaar bij onze receptie.

• Gewoon een donatie doen in de collectebus bij de receptie
• Het sponsoren van ons lustrum d.m.v. een vlag op de parkeerplaats, een advertentie op onze posters of een speciale lustrumadvertentie in ons clubblad PAR of op onze nieuwsbrieven
• Het storten van een gift op de rekening van de penningmeester van de Heemskerkse Golfclub – IBAN NL 76 RABO 0119793105 – t.n.v. Virtual Reality Project 2018
• Het storten van een  gift op de rekening van de Nederlandse Brandwonden Stichting – IBAN NL93 RABO 0388013222 – t.n.v. Virtual Reality Project 2018 HGC

Wat het Virtual Reality Project betekent ziet u in deze RTL-nieuwsuitzending.

De leden van de Heemskerkse Golfclub ondersteunen het goede doel door:
• het meedoen aan de lustrumwedstrijden en een donatie doen in de collectebus op de wedstrijdtafel;
• het meedoen aan lustrumwedstrijden en een donatie doen in de collectebus als die rond gaat tijden de borrel of een gezamenlijke maaltijd;
• het meedoen aan lustrumwedstrijden met een verhoogd inschrijfgeld t.b.v. het Virtual Reality Project;
• het uitnodigen van gasten voor de lustrumwedstrijden, want de greenfee van
€ 15,00 komt geheel ten goede aan het Virtual Reality Project;
• het inbrengen van kavels voor de lustrumveiling en/of de speciale Marktplaats die geopend zal worden op onze site;
• het bieden op kavels tijdens de lustrumveiling op de feestavond op 22 september;

Laten wij er samen voor zorgen dat de Heemskerkse Golfclub aan het einde van haar lustrum een mooi bedrag aan het Brandwondencentrum ter beschikking kan stellen.
Zo helpen wij vooral kinderen met brandwonden in hun strijd tegen pijn en littekens. Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage.

Kavels voor onze Lustrumveiling gezocht
Voor onze Lustrumveiling zijn wij nog steeds opzoek naar: leuke, mooie, aantrekkelijke, verrassende, gezellige, sensationele kavels. Een kavel kan van alles zijn: een artikel, een dienst, een uitje, een etentje, een verblijf in een vakantiehuisje, een feestje met vrienden, een theaterbezoekje, golflessen, greenfees, enz.,enz. Het is reuze fijn als u ons helpt om leuke kavels te vinden en beschikbaar te stellen. Want hoe interessanter de kavel, hoe hoger het bod.
Heeft u een idee of wilt u iets inbrengen, dan kunt u zich wenden tot: Cocky Andree (cockyandree@gmail.com – 0642100822) of Henk Vromans (henk.vromans@gmail.com – 0628255735). Zij staan ook graag klaar om u met raad en daar bij te staan. Wij kijken uit naar uw reacties.