Lustrumweek Heemskerkse Golfclub

Vrijdag 21 september
De bridgecommissie organiseert op de vrijdag een speciale Jubileum Bridge/Golfdag. Eerst 9 holes golfen, dan lunch en daarna heerlijk bridgen, zes ronden. Meedoen is echt de moeite waard, want behalve veel ontspanning en gezelligheid, wordt er gestreden om heel mooie prijzen. Wie weet zit er voor u wel een golfreisje aan vast?

Gezellig in de ochtend golfen en ’s middags bridgen
• Deelnemers Leden van de HGC, introducés en oud-leden zijn toegestaan. Maximaal 44 paren
• Wedstrijdvorm Teamwedstrijd, all tee start over 9 holes, Four Ball Better Ball Golf Stableford met 100% handicapverrekening, max handicap 36.
Eventuele handicarts dienen zelf geregeld te worden.
• Wedstrijdvorm 6 ronden van 4 spellen Bridge

8.15 uur: ontvangst met koffie of thee
9.00 uur: vertrek naar de holes
9.15 uur: shotgun
12.00 uur: lunch
13.30 uur: bridgen
17.00 uur: prijsuitreiking
• Inschrijfgeld € 22,00 per persoon voor golf, bridgen en lunch;
€ 42,00 voor introducés en oud-leden inclusief greenfee.
Inschrijven via HGC-website (Golf4U) conform andere wedstrijden en bij introducés en oud-leden vermelden van: naam partner en handicap.
Inschrijving mogelijk t/m 16-09-2017 via e-Golf4U
Betalen voor aanvang bij de wedstrijdtafel.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.