Lustrumweek Heemskerkse Golfclub

Woensdag 19 september Businessclub & Sponsorevent
Op 19 september zal in de lustrumweek een gecombineerd event plaats vinden tussen de businessclubleden en de sponsors van de Heemskerkse Golfclub. Het belooft een bijzondere dag te worden met tal van activiteiten. ‘s Middags is er vanaf 13.00 uur een 18 holes golfwedstrijd Fourball Betterball Stableford, voor zowel de businessclubleden als de sponsors.

Vanaf 11.30 uur staat Patrique Baljé klaar in het SAM PUTTLAB. Hier wordt een meting gedaan aan de hand van 41 parameters van de puttingstroke. Elke deelnemer krijgt een rapport mee naar huis waar men nu staat met putten (de zgn. 0- meting). Tevens staan er ballen klaar op de driving range om rustig in te slaan. Bij de wedstrijdtafel ontvangt men een lunchpakket en koffie/thee met wat lekkers. In de baan gaan we langs met een hapje en een drankje en na afloop ontvangen de deelnemers een bittergarnituur.

Programma 18 holeswedstrijd
11.00 uur opening wedstrijdtafel
11.30 uur testen SAM PUTTLAB
13.00 uur aanvang all-tee wedstrijd over 18 holes; hier wordt de strijd aangegaan voor de sponsorbokaal en voor de IJmondiaancompetitie
17.30 uur bittergarnituur en prijsuitreiking
18.30 uur aanvang Mediterraans buffet

In de middag zijn er tevens golfclinics van twee uur incl. golfclubs en ballen. Deze zijn met name geschikt voor sponsors met weinig of geen golfervaring, of voor partners van businessclubleden met weinig tijd of golfervaring. Beide groepen komen aan het einde van de dag weer samen.

Programma Golfclinics
14.30 uur ontvangst met koffie/thee, ontvangst golfsets
15.00 uur: aanvang golfclinics (indeling naar ervaring)
17.30 uur: bittergarnituur en prijsuitreiking
18.30 uur: aanvang Mediterraans buffet

Het belooft dus een drukke en gevarieerde dag te worden. De Business Club mag zich verheugen over een toenemende belangstelling en enthousiasme. Met name de uitwisselingen met de Houtrak en de Hoge Dijk worden als prettig ervaren.
Voor meer informatie: Rob Tolhuijsen e-mail businessclub@heemskerksegolfclub.nl – 06-53405789.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.