Lustrumweek Heemskerkse Golfclub  

Zaterdag 22 september
Dit wordt echt een top dag. Eén en al activiteit op en rond de baan. Een dag die u niet mag missen.
Een 18 holes wedstrijd voor al onze leden, natuurlijk ook voor de Par-3 leden.

Op de grote baan wordt een bijzondere wedstrijd georganiseerd voor de handicap 0 – 54. De Weco denkt hierbij aan een wedstrijd die qua tijd een beetje moet aansluiten op het aanvangstijdstip van de Feestavond, die ook op 22 september op het programma staat. Wat wil dit zeggen: alle deelnemers moeten op een dusdanig tijdstip terug zijn van de wedstrijd, dat zij genoeg tijd hebben om zich (thuis) om te kleden voor de Feestavond. Want wij gaan er uiteraard vanuit dat iedereen naar de Feestavond komt om o.a. ons Cabaret te bewonderen en deel te nemen aan de andere activiteiten.
De wedstrijd is voor alle leden, ook e Par 3 leden, met hcp 0 – 54 toegankelijk. De juiste spelvorm, zal mede afhankelijk zijn van het aantal deelnemers. Het wordt een soort teamwedstrijd. De inschrijving staat open en dan zal ook meer inzicht in de spelvorm gegeven worden. Ondertussen zal het clubhuis klaargemaakt worden voor de grote feestavond. Drankjes en hapjes kunnen genuttigd worden. De prijsuitreikingen zullen gehouden worden in de tent op het terras.

De Grote Feestavond begint vanaf 19.30 uur. Dan worden alle gasten ontvangen. Om 20.15 uur begint het Lustrumcabaret. Liedjes en sketchjes over de club en het golfspel. Om 21.30 uur zal de Lustrumveiling worden gehouden. Verrassende ‘kavels’ zullen per opbod worden verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Virtual Reality Programma van het Brandwondencentrum Beverwijk.

Daarna is het natuurlijk tijd voor muziek, dansen, drankjes en hapjes. Alhoewel gezelligheid geen tijd kent, zal de feestavond om 01.00 uur beëindigd worden.

Grote Lustrumfeestavond
Op zaterdagavond 22 september vieren wij feest. Dan is onze grote Lustrumfeestavond. Graag ontvangen wij u vanaf 19.30 uur. Voor alle leden ligt de rode loper uit. Fotografen staan klaar om de gasten vast te leggen op de gevoelige plaat. Dit is vooral leuk als u zich gekleed heeft volgens de dresscode: “feestelijk, with a touch of fun”.
Daarna ontmoeten wij elkaar in het clubhuis en op het overdekte terras voor een eerste drankje.

Om 20.15 uur is het tijd voor ons Lustrumcabaret. Acht leden brengen liedjes en sketches over de club, golf en andere interessante zaken.

Om 21.45 uur start de Lustrumveiling voor ons Goede Doel: het Virtual Reality Project voor het Brandwondencentrum Beverwijk. Veilingmeester Ron van ’t Schip zal verrassende kavels aan de man gaan brengen.
Bekijk hier de kavels.
U kunt ook van tevoren een bod doen. Dit kunt u doen door uw bod via e-mail door te geven op e-mailadres: veiling@heemskerksegolfclub.nl . Vermeld hierbij het kavelnummer en uw bod!

De hoogste biedingen die vóór de veiling – via e-mail – binnengekomen zijn, zullen het openingsbod van de veiling worden. Als uw bod dus overboden wordt, dan vervalt uw bod. De hamer van veilingmeester Ron van ’t Schip valt op het hoogste bod dat op de feestavond wordt uitgebracht.

Dus kom op en biedt op onze kavels. U steunt ons Goede Doel en u kunt eigenaar worden van mooie, leuke, gezellige, lekkere, verrassende of sportieve kavels. Een echte Win-Win- situatie dus.

Vanaf 22.30 uur is het feest. Tijd om te dansen op de muziek van DJ Marc van DJ-Noord Holland. U gaat terug in de tijd en zult genieten van de “toppers van toen en nu”. Rond 01.00 uur zal de feestavond worden besloten. Want alhoewel gezelligheid géén tijd kent, komt aan alles een eind. En, de volgende dag wacht natuurlijk weer onze “katerwedstrijd”.

Dus graag tot op de 22ste ‘s avonds.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.