Lustrumweek Heemskerkse Golfclub

Zondag 23 september

Op zondag 23 september is de Katerwedstrijd vervallen. Daarvoor in de plaats komt de  Lustrum Sluitingswedstrijd. Een 18 holes – Stableford Qualifying – voor handicap 0 – 54. Dit is namelijk de meest favoriete wedstrijd van onze leden. Een wedstrijd op ‘the day after the night before’ voor onze echte golfers met uithoudingsvermogen. Met of zonder ‘kater’, iedereen met handicap 0 –  54 kan meedoen. Ook onze Par-3-Leden.
Als lustrumbonus heeft de Weco besloten dat de wedstrijd ook mee gaat tellen voor het klassement Golfer en Golfster van het jaar.
Aanmelden via de site.

De Lustrum Sluitingswedstrijd wordt gesponsord door de 19e. Die maken er weer een echt feestje van. Ontvangst met koffie, o.i.d. met boterkoek. Vier hapjes bij de borrel: Klein kopje soep, huisgemaakte soepstengel, canapé met carpaccio met truffel mayonaise en een stokje kipsaté. Verder zijn er mooie prijzen te winnen. Ook wordt een lekkere golfschotel voorbereid, zodat daar, samen met de muziek van Par Six, van genoten kan worden.

Doe ook mee in het weekend en samen maken wij er en gezellig en sportief feestje van.

Je kunt je nu nog opgeven voor deze wedstrijd!

Na de prijsuitreiking is er de Lustrum After Party met muziek van onze huisband PAR SIX. Een gezellig moment voor alle leden om samen terug te kijken op de afgelopen week. Natuurlijk vergezeld van een hapje en een drankje.

Wij rekenen erop u op vele momenten van ons lustrum te ontmoeten. Houd de nieuwsbrieven en de website in de gaten, want daarop zult u in de komende tijd nog meer informatie over ons 6e lustrum kunnen lezen.