Aangepaste reserveringsregels per donderdag 19 november

Beste golfers,

De versoepeling van de Corona maatregelen, zoals op dinsdag 17 november aangekondigd, hebben ervoor gezorgd dat we weer ‘gewoon’ met 4 golfers per flight de baan in kunnen. Goed nieuws natuurlijk! Dit heeft de volgende aangepaste reserveringsregels tot gevolg, die vanaf donderdag 19 november in gaan:

• 4 golfers per flight
  • 10 minuten interval per flight
  • Zowel 9 als 18 holes mogelijk
  • Gasten zijn welkom. In het weekend vanaf 13.00 uur. Dit geldt voor de Par3 en 18-holes CC
  • Doordeweeks kunnen gasten ook voor 13.00 uur boeken
  • Groepslessen kunnen weer tot 4 personen, exclusief golfpro
  • Start is ALTIJD vanaf hole 10 (18 holes CC)
  • De baan is op dit moment non-qualifying
  • Vanaf 20 november gaan we over op wintertees

Uiteraard, en we blijven het aangeven, alles op 1,5 meter afstand. Vanaf 1 december is ook de mondkapjesplicht in ons clubgebouw van kracht. Zorg dus dat u altijd een mondkapje bij de hand heeft.
Hiernaast blijven horeca, kleedkamers en douches gesloten.

Veel speelplezier en tot snel!

Namens met management van de Heemskerkse Golfclub.

1 antwoord
  1. Joke Wegewijs
    Joke Wegewijs zegt:

Een slechte zaak dat gasten weer toegestaan zijn, wetende dat de clubleden nauwelijks gemiddeld maar 1,5 keer per week kunnen spelen. Jammer.

Beantwoorden