Aangepaste reserveringsregels per donderdag 19 november

Beste golfers,

De versoepeling van de Corona maatregelen, zoals op dinsdag 17 november aangekondigd, hebben ervoor gezorgd dat we weer ‘gewoon’ met 4 golfers per flight de baan in kunnen. Goed nieuws natuurlijk! Dit heeft de volgende aangepaste reserveringsregels tot gevolg, die vanaf donderdag 19 november in gaan:

• 4 golfers per flight
  • 10 minuten interval per flight
  • Zowel 9 als 18 holes mogelijk
  • Gasten zijn welkom. In het weekend vanaf 13.00 uur. Dit geldt voor de Par3 en 18-holes CC
  • Doordeweeks kunnen gasten ook voor 13.00 uur boeken
  • Groepslessen kunnen weer tot 4 personen, exclusief golfpro
  • Start is ALTIJD vanaf hole 10 (18 holes CC)
  • De baan is op dit moment non-qualifying
  • Vanaf 20 november gaan we over op wintertees

Uiteraard, en we blijven het aangeven, alles op 1,5 meter afstand. Vanaf 1 december is ook de mondkapjesplicht in ons clubgebouw van kracht. Zorg dus dat u altijd een mondkapje bij de hand heeft.
Hiernaast blijven horeca, kleedkamers en douches gesloten.

Veel speelplezier en tot snel!

Namens met management van de Heemskerkse Golfclub.

1. heer8
    heer8 zegt:

Wat heerlijk dat we nog mogen blijven golfen, en weer met 4ballen door de baan mogen. Fantastisch!!!
    Maar als gasten, overigens van harte welkom, weer mogen reserveren, zou het voor leden van de HGC ook een voordeel mogen zijn om 2 x te mogen reserveren. Want een starttijd krijgen wordt erg moeilijk voor leden. Dus eens
    met reactie van Joke.

2. Jetty
    Jetty zegt:

Helemaal eens met Joke. Wij kunnen als lid inderdaad amper spelen, omdat de baan volgeboekt is en wij als lid maar eens in de week mogen reserveren. Dat laatste moet echt verruimd worden voor de leden van de club. Net als dat het weer voor gasten ook verruimd wordt.

3. Joke Wegewijs
    Joke Wegewijs zegt:

Een slechte zaak dat gasten weer toegestaan zijn, wetende dat de clubleden nauwelijks gemiddeld maar 1,5 keer per week kunnen spelen. Jammer.