6e editie BMP Datapartners Young Golfers Open

Dit jaar werd de lustrumweek van de Heemskerkse Golfclub afgetrapt door de zesde editie van het Young Golfers Open op zaterdag 15 september. De weergoden waren ons wederom goed gezind, het was een prachtige dag vol zon en weinig wind! Ook dit jaar werd er met teams van drie personen gespeeld via de spelvorm Texas Scramble met een all tee start om 12 uur. Er was een nearest to the rope op hole 1, een neary op alle par3 holes, een treary op hole 18, een longest drive voor heren op hole 6 en voor dames op hole 15, ook stond er dit jaar wederom beerpong bij hole 8! In de baan zijn alle deelnemers voorzien van shotjes en heerlijke wraps en uiteraard was DJ Benza ook weer van de partij op de steiger naast de green van hole 15.

Na 18 holes kwamen de spelers ongeveer tegelijkertijd weer terug op het terras, toen was het tijd voor een welverdiende borrel en bittergarnituur. Terwijl de organisatie de scores verwerkt begonnen de deelnemers aan een van de jaarlijks terugkerende hoogtepunten: De Neary Contest van een steiger van het terras naar de vlag van hole 18. Onder begeleiding van Meindert Deen was dat ook dit jaar weer een enorm succes!

Aan het einde van de dag heeft iedereen genoten van een heerlijke BBQ en dessertbuffet en tussendoor de prijsuitreiking. Vanwege het grote aantal sponsoren wordt er altijd flink uitgepakt en zo ook dit jaar. Onderaan dit bericht een overzicht van de winnaars van vele prijzen. Een extra toevoeging dit jaar: de loterij met een zeer goed gevulde prijzentafel! Tijdens het Lustrumjaar hebben de Young Golfers uiteraard ook een steentje bijgedragen aan een inzameling voor het goede doel: Het Virtual Reality Project van het Brandwondencentrum Beverwijk. Alle opbrengsten van de loterij én alle bijdragen voor de challenges in de baan hebben een totale donatie van € 762,90 opgebracht en dat is natuurlijk een geweldig resultaat!

De organisatie wil alle betrokkenen, vrijwilligers, sponsoren en natuurlijk de deelnemers bedanken voor een zeer geslaagd evenement. Wij kijken uit naar het volgende Young golfers Open in september van 2019 en hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn!

We hebben alle foto’s voor jullie bij elkaar gezet. Klik hier en geniet nog even na!

De organisatie,
Monique Jeijsman, Nicky Schaap, King Tse, Kevin Li, Kyara Prinsen, Maaike Molman en Kim Schoo

Eagle voor Cedric Klijn !

/
Het gebeurt niet zo vaak en is daarom zeker vermeldenswaardig!…

Heeft u 'm al geraakt?

/
Sinds een aantal weken staat er iets nieuws op onze driving range,…

Schrijf nu snel in voor het Young Golfers Open!

/
Het 6e Young Golfers Open gaat op 15 september van start! Schrijf…

Save the date: Young Golfers Open 15 september inschrijving geopend

/
Save the date: Young Golfers Open 2018 Was je er vorig jaar…

Martin de Jong - 42 jaar

/
Martin de Jong is 4 jaar lid van onze club en begon met…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.