Afscheid voorzitter onderhoudscommissie Dik Lokhorst

Voorzitter Onderhoudscommissie neemt afscheid

Op dinsdag 5 september jl leidde Dik Lokhorst voor de laatste maal als voorzitter de vergadering van de onderhoudscommissie.

Dik maakte deel uit van de commissie sinds november 2008 en was sinds oktober 2011 voorzitter van de commissie. Onder zijn voorzitterschap is het klussenteam opgezet, waardoor heel wat klussen die anders uitbesteed hadden moeten worden, door leden van het team zijn gedaan. Zoals bijvoorbeeld het verven van de schuilhutten, het bouwen van de stalling voor de ballenraper, het bouwen van de marshalkar stalling en nog vele andere klussen zijn door het klussenteam met succes uitgevoerd.

Dik was met zijn enorme kennis en ervaring van grote waarde voor de commissie en hij zal dan ook zeer gemist worden. Ook al maakt Dik vanaf nu geen deel meer uit van de commissie, hij heeft wel toegezegd het klussenteam nog te zullen ondersteunen.

Bestuurslid Trudy Zonneveld bedankte Dik hartelijk voor alles wat hij voor de vereniging en stichting  heeft gedaan en overhandigde hem een mooie bos bloemen en een lekkere fles wijn.

Dik wordt als voorzitter opgevolgd door commissielid Paul Kuijl.