winterinloop

Afsluiting winterinloop 2020 – 2021 en zonnige uitslag 21 februari

De winterinloop zal worden afgesloten op 14 maart 2021

Normaal zouden wij afsluiten met een hapje, drankje en een kopje soep.

Dat kan helaas niet doorgaan maar we willen de winterinloop toch leuk afsluiten.

De beste drie dames en heren (gerekend over hun beste 8 wedstrijden) krijgen een leuke prijs.

Valt u niet in de prijzen dan krijgt u toch een fles wijn met wat lekkers en een leuke attentie.

Wilt u RODE of WITTE WIJN? Laat dit zsm even weten per email aan: h.wanst@chello.nl en vermeld daarbij ook even uw naam.

Wij hopen voor het nieuwe winterseizoen weer gewoon achter de inschrijftafel te kunnen plaatsnemen en u te kunnen begroeten!!!!

Wij bedanken onze sponsors:       KUUK Beverwijk

Van der MEIJ

Wibra

Vannu

VGT

Namens de gehele commissie: Henk Wanst, Gé Groen, Tom Groen, Nicky Schaap en Dirk Blom

Uitslag zondag 21 februari

Prachtig weer, zonnetje en een beetje wind. Ik zag mensen in verwarring rondlopen. Dagen was de baan dicht vanwege sneeuw en kou en ineens was er lenteweer. Heerlijk!!

Volle bak uiteraard en de uitslag is: Eerste werd Marie Jose Bovenlander met 21 punten, tweede werd Jan Heeremans met 20 punten en derde Aart Simons met ook 20 punten.

Bij de receptie kunnen jullie a.s. zondag 28 februari de prijzen (1-ste 3 ballen; 2-de 2 ballen en derde 1 bal) afhalen.

Dus allemaal weer welkom op zondag 28 februari!!!

INSCHRIJVEN:             Elke zaterdag voorafgaand aan de te spelen zondag vanaf 09.00 uur via e-golf.

KOSTEN:                     2 euro. Er hangt/staat een busje bij de receptie!

STARTTIJDEN:             10.00 tot 11.30 uur

FLIGHTINDELING:       Maak zoveel mogelijk zelf flights!! Geef aan of je maar 9 holes loopt!

AFMELDEN:                Bij Henk Wanst (06-57419080) of Tom Groen (06-10573785) via WhatsApp

PRIJZEN:                     1-ste 3 ballen, 2-de 2 ballen en derde 1 bal

SCOREKAARTEN:        Invullen via e-golf (wedstrijden zijn NQ)

KLASSEMENT:             Er zal een klassement worden bijgehouden over de gehele Winterinloop (beste 8 wedstrijden zijn bepalend)