Baan gesloten van zondag 7 t/m dinsdag 9 februari

Vanwege de verwachte sneeuwval en slechte staat van de wegen zijn wij zondag 7 februari in zijn geheel gesloten. Dit geldt voor de baan, de oefenfaciliteiten, het clubgebouw en de receptie. A.s. zondag en maandagochtend vroeg gaan we bekijken of de toegang naar de club weer verantwoord is.

De 18 holes baan en Par 3 baan zullen tot en met dinsdag 9 februari gesloten blijven. Houd de website in de gaten voor updates over de beschikbaarheid van de oefenfaciliteiten en openingstijden van het clubgebouw.

We wensen jullie fijne winterdagen toe en hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen op de club.

Het management, bestuur en de baancommissie.

1 antwoord