Nieuwe samenwerking met Hollandse Greenkeeping Maatschappij

Enige maanden geleden is op de site gecommuniceerd over het beeindigen door IJmond Werkt van het onderhoudscontract met de HGC per 1 januari 2018.

Ook is toen aangegeven dat er 4 partijen uitgenodigd zouden gaan worden om in te schrijven op een nieuw onderhoudscontract op basis van een gedegen onderhoudsbestek. De besluitvorming wel of geen A8/A9 over onze golfbaan, heeft voor enige vertraging gezorgd, maar op een gegeven moment moet je verder. Om onnodige risico’s te vermijden is aan de inschrijvers gevraagd aan te geven , welke afkoopsommen betaald moeten worden bij tussentijdse beeindiging van het 5-jarige contract.

Op basis van de ingediende offertes, gevoerde gesprekken ,overeenstemming over alle facetten van het onderhoudsbestek , de inzet van voldoende personeel , inpassing WSW mannen, modern machine park, grote efficiente deskundige organisatie en last but no lease. geen afkoopsommen bij eventuele tussentijdse beeindiging van het contract vanwege A8/A9 door de baan, is de Hollandse Greenkeeping Maatschappij door de werkgroep als nieuwe contract partner gekozen. Het bestuur van de Stichting en het bestuur van de vereniging HGC hebben het groene licht gegeven om het contract af te ronden.Een letter of intent met HGM wordt op korte termijn afgegeven, het contract zal nadat aan alle voorwaarden is voldaan zo spoedig mogelijk worden getekend.

E.e.a. betekent dat onze hoofdgreenkeeper helaas vervangen zal gaan worden door een nieuwe hoofdgreenkeeper van HGM. Met HGM wordt met Ed gesproken over een eventuele overgang naar HGM.

Namens de werkgroep, J. van Rijn

greenkeeper Heemskerkse Golfclub