Bridge: Annie en Greet slaan opnieuw toe

v.l.n.r: Ben Bleeker, Annie van Prooijen, Henk Berkelaar, Willy Tolhuijsen en Greet van der Zee

Maar liefst 16 paren in de A-lijn, 16 paren in de B-lijn en 16 paren in de C-lijn gingen op vrijdag 3 januari met elkaar de strijd aan. Het leek wel een nieuwjaarsreceptie zoveel goeds wenste  iedereen elkaar toe. Of het ook voor de uitslag van het bridgespel zou gelden was echter nog maar de vraag, gezien de  uiterste concentratie waarmee men zich op het bridgen richtte.  De Horeca had vooraf een prima maaltijd neergezet en kwam tussendoor ook nog met lekkere schalen langs.

In de A-lijn  gingen Greet van der Zee en Annie van Prooijen opnieuw met de zege ervandoor met 61,61%, tweede werden Coby Boom en Riet Wagenaar met 58,33% en derde werden Ineke en Jan Wolring met 57,44%.

 

Arnold Smit & Henk Berkelaar

In de B-lijn  waren bridgevoorzitter Henk Berkelaar samen met Arnold Smit oppermachtig met 61,01%, invallers  Natascha Koene en Cees Koene werden tweede met 58,33% en Joop en Janine Haasbroek derde met 57,74%.

In de C-lijn  werden Joke Arthur met invalster Sonja Morel eerste met 62,5%, tweede werden Anna van de Berg met Frans van de Berg met 58,93% en Afra Zonneveld met Hans Coenen werden derde met 58,63.

Klik hier voor uitslagen en standen

Joke Arthur & Sonja Morel

 

Bridge
bridge en golf
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.