Bridge: Greet van der Zee & Annie van Prooijen winnen 3e zitting met 67,01%

midden: v.l.n.r. Greet van der Zee & Annie van Prooijen

Maar liefst 47 paren traden op 06 december aan voor de 3e zitting van de 1e bridge ronde. Zelden warden alle stoelen in het restaurant bezet, maar nu was het zover! In het petit restaurant werd door Restaurant Grand Café de 19e nog een heerlijke erwtensoep maaltijd geserveerd. Ben Bleeker was daar zeer content over want de lepel bleef er rechtop in staan, hetgeen kennelijk een indicatie is voor de kwaliteit van de soep.

Henk Berkelaar gaf vervolgens het startschot van de bridgeavond. Er waren 14 paren in de A-lijn, 16 paren in de B-lijn en 17 paren in de C-lijn. Het ging ook ergens om want aan het einde van de avond zou  bekend worden wie er gingen promoveren of degraderen!

In de A-lijn werden Greet van de Zee & Annie van Prooijen eerste met maar liefst 67,01% . Eddy Swartberg & Arie Kalkman eindigden tweede met 61,46%, Ria Vessies & Arie van der Eng derde met 57,29%.

Links Fred Nijman, rechts Wil Brantjes

In de B-lijn werden Wil Brantjes & Fred Nijman met 61,90 % eerste. Gré Vink & Anne-Mieke Groen werden tweede met 60,42% en Hanneke Langen & Corrie Sibbel derde met 60,42%

Links Giel van de Bosch, Helma van de Bosch (2e van rechts)

In de C-lijn  waren Helma van van den Bosch & Giel van den Bosch de sterkste met 59,40%. Anna van de Berg & Frans van de Berg werden een goede tweede met 59,35% en Kick Vergers & Beer van Muiswinkel werden derde met 55,83%.

 

Alle winnaars kregen weer prachtige boeketjes van sponsor Bas Bloem ( die onlangs nog de Duinroos in Beverwijk overnam) en wijn van sponsor Vinatic.

Het bleef nog tot laat gezellig in ons  clubhuis

 

Klik hier voor uitslag en stand (tevens promotie/ degradatie)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.