Bridge: Phia Korrel en Frans Dombree wederom oppermachtig

Wil Brantjes & Nico Brantjes winnaars B-lijn

Maar liefst 45 koppelen stonden te trappelen om van start te gaan met hun bridgewedstrijd na de heerlijke andijviestamppot of zuurkoolstamppot, met een bal gehakt of rookworst van de 19e.

Het was immers geen weer om te golfen, dus was bridge een goed alternatief. 14 paren in de A- lijn, 16 in de B -lijn en 15 paren in de C-lijn. Door de maaltijd te serveren in het petit restaurant waren er betere looplijnen tijdens het bridgen.

In de A- lijn waren Frans Dombree & Phia Korrel de winnaars met 60,7%, tweede werden Coby Boom& Riet Wagenaar met 59,72% en Dirk Molman & Huib Molman derde met 57,29%.

Phia Korrel en Frans Dombree

 

In de B-lijn werden Wil Brandjes met invaller Nico Brandjes onverslaanbaar met 59,23% ( Nico dat smaakt naar meer?) en Letty Brõring en Alie Hos werden tweede met 57,44%. Joke Jochemsen Rieneke Zwarts tenslotte werden derde met 57,44%.

 

In de C-lijn eindigden op de 1e plaats Grada van den Berg & Laura Vredeveldt met 67,01 % en Cor Molenaar & Peter Schaap werden 2e met 63,75%. Tine Tempelman & Ali Beentjes behaalden met 62,15% de derde plaats.

Laura Vredeveldt & Grada van den Berg

 

De prachtige boeketten bloemen kwamen van sponsor Bas Bloem en de wijn van sponsor Vinatic.

 

Voor uitslagen en standen kijk bij https://www.heemskerksegolfclub.nl/portfolio-item/bridgecommissie/

 

Bridge: Phia Korrel en Frans Dombree wederom oppermachtig

/
Maar liefst 45 koppelen stonden te trappelen om van start…

Van de voorzitter van de Bridgecommissie

/
Op vrijdag 4 oktober startte het nieuwe seizoen van de Bridgecommissie…

Bridgen gaat van start met record aantal deelnemers

/
Afgelopen vrijdag 4 oktober ging het Bridgeseizoen 2019-2020…

Bridgecommissie: Bloemen voor de 100e deelnemer

/
Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Op vrijdag 4 oktober…

Bridgecompetitie 2019-2020 laatste oproep

/
Beste bridgers, Op 4 oktober 2019 start de bridgecompetitie…
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.