Bridgecommissie: Bloemen voor de 100e deelnemer

Het nieuwe seizoen is weer begonnen. Op vrijdag 4 oktober startte het nieuwe seizoen van de Bridgecommissie van de Heemskerkse Golf Club.

De nieuwe voorzitter maakte een flitsende start door de aankondiging, dat er zich voor het seizoen 2019-2020 maar liefst 106 deelnemers hadden ingeschreven. Het record van 2012-2013 werd ruimschoots gebroken.

Het 50e paar met daarin de 100e deelnemer werd dan ook verrast met een prachtig boeket bloemen.

Op de foto: rechts Henk Berkelaar (de nieuwe voorzitter van de Bridgecommissie) met de 99e en de 100e deelnemer (Ton Hoff en Kitty Hoff)

Dankzij enkele afmeldingen voor de eerste avond kon het Restaurant de 19e nog net voorzien in de benodigde hoeveelheid tafels en stoelen. De volgende bridge-avond 1 november zal het er weer om spannen.

De bridgecommissie kan nu toch wel stellen een aanzienlijke bijdrage te leveren aan het verstevigen van de onderlinge band tussen de leden van de golfclub.