Bridgen gaat van start met record aantal deelnemers

Winnaars A-lijn Phia Korrel & Frans Dombree

Afgelopen vrijdag 4 oktober ging het Bridgeseizoen 2019-2020 van start met een record aantal deelnemers.

Ton Hoff en Kitty Hoff werden als 100e deelnemers nog even in de bloemen gezet door de nieuwe voorzitter Henk Berkelaar.

Maar liefst 53 koppels gingen van start op deze avond , en nog was niet iedereen aanwezig. Er waren 17 koppels in de A lijn,  en 18 koppels in de B en C lijn.

 

Tussendoor verzorgde de Grand Café de 19e schalen met lekkere hapjes.

Tine Tempelman & Ali Beentjes

In de C-lijn eindigden Tine Tempelman & Ali Beentjes op de 1e plaats met 64,24%. Tweede werden Helma van den Bosch & Giel van den Bosch met 57,64% en derde Ria Bongers & Thijs Bongers met 56,60%

In de B-lijn werden Irma Huitema & Jeroen Leijse met 62,15% eerste, Hanneke Langen & Corrie Sibbel werden tweede met 60,0% en Kitty Hoff & Ton Hoff werden derde met 59,58%

In de A-lijn werden Phia Korrel & Frans Dombree de winnaars met 62,20%. Ellie Bleeker & Ben Bleeker werden tweede met 62,08% en Britta Constandse & Marie José Bovenlander werden derde met 59,64%.

Klik hier voor de uitslagen

 

Er waren prachtige prijzen zoals wijn met eigen huisetiket van holesponsor Vinatic, bloemen van holesponsor Bas Bloem en chocolade. Zowel de laatste in de poule als de koppels die het dichtste bij de 50% kwamen en de eerste kregen prijs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.