Bridgeseizoen 2020/2021 gaat helaas niet door

Beste bridger van de Heemskerkse Golfclub,

De bridgecommissie was maandag 8 juni j.l. in vergadering bijeen om het afgelopen seizoen te evalueren.

De commissie was zeer te spreken over het seizoen vanwege het grote animo bij de deelnemers (53 paren), de gezelligheid en de plezierige samenwerking.

Natuurlijk stond ook de bridgecompetitie van het nieuwe seizoen 2020/2021 op de agenda en daarover willen wij u informeren.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en de opgelegde maatregelen die daarbij horen hebben wij als bridgecommissie besloten het komende seizoen geen bridgecompetitie te laten plaatsvinden bij de Heemskerkse Golfclub.

De belangrijkste reden is dat wij niet kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, zoals de 1,5 m afstand, de hygiënemaatregelen en het gebruik van attributen om overdracht van het virus tegen te gaan. Maar ook kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor de meesten van ons die tot de risicogroep van 70 jaar en ouder behoren.

Natuurlijk staan wij voor u klaar als het weer mogelijk is om gezellig met elkaar te bridgen, wij zullen u dan uitnodigen voor een bridgedrive en/of golf/bridgewedstrijd die wij dan gaan organiseren.

Tot slot wil ik u de nog openstaande vacature van penningmeester/secretaris in onze commissie onder de aandacht brengen. Indien u interesse hebt om u aan te sluiten bij een actieve en enthousiaste bridgecommissie laat het dan één van ons weten.

– Henk Berkelaar, 06-53384504, mailto: h.berkelaar@casema.nl

– Ben Bleeker, 06-83224889 en 0251-254509, mailto: bbleeker@wxs.nl