Britta Constandse & Marie José Bovenlander winnen Bridge & Golf

v.l.n.r Fred Nijman, Mart Rietjens, Marie José Bovenlander, Willy Tolhuijsen, Britta Constandse, Ben Bleeker

Maar liefst 48 personen hadden zich ingeschreven voor de Golf & Bridgewedstrijd van 20 maart.

Als eerste werd er 9 holes gegolfd op de Parklus. Het weer was redelijk dus dat beloofde goede scores.  Dirk Molman speelde met broer Huib Molman 19 stablefordpunten en werden daarmee derde. Marie José Bovenlander & Britta Constandse waren met 20 stablefords net even beter. Mart Rietjens & Fred Nijman kwamen als eerste binnen met 21 stableford punten. Beide zijn al een tijdje goed op tik zowel op de maandag inloop als bij de vroege vogels op woensdag en vrijdag.

Na een heerlijke lunch werd het tijd voor het meer serieuze werk het bridgen. Er werd zowel in de A-lijn als B-lijn top integraal gespeeld, dus iedereen speelde dezelfde spellen. Dirk Molman had gezorgd voor het insteken van de spellen.

Tine Tempelman & Dicky Ottevanger werden verrassend eerste met een topscore van 63,64!  Frans Dombree & Phia Korrel werden tweede met 63,26% en Marie José Bovenlander werd samen met Britta Constandse 3e met 60,42%.

Fred Nijman

Na afloop werd eerst Fred Nijman in het zonnetje gezet door Ben Bleeker. Fred stopt als voorzitter van de bridgeclub nadat hij dat al meer dan 15 jaar uitstekend heeft gedaan.  Henk Berkelaar werd gepresenteerd als nieuwe voorzitter, nadat deze verzekerde dat hij geen garantie gaf dat ook 15 jaar te zullen doen.

Na de tussen prijzen nam Mart Rietjens het woord die inmiddels de uitslag had berekend over de totale wedstrijd.

Trinette Beentjes werd samen met Els Nooij derde met 67 punten gelijk met Frans Dombree & Phia Korrel. Mart Rietjens & Fred Nijman werden

Trinette Beentjes & Els Nooij

zelf tweede met 82 wedstrijdpunten en het was inmiddels geen verrassing meer; Marie José Bovenlander & Britta Constandse werden eerste met 84 wedstrijdpunten!

Jaap Kooijman

Fred Nijman zette tenslotte  Jaap Kooijman nog even in het zonnetje met een bosje bloemen, Fred had nog nooit een deelnemer gehad die meedeed met zowel golf en bridge die de negentig jaar al was gepasseerd. Een hele prestatie!

Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis.

Klik hier voor alle uitslagen