Eddy Swartberg & Arie Kalkman Bridgekampioenen seizoen 2018-2019

Been Bleeker (bridgecie), Eddy Swartberg, Mart Rietjens (bridgecie), Arie Kalkman, Willy Tolhuijsen (bridgecie)

41 bridgeparen kwamen op vrijdag 1 maart bijeen voor de slotdrive van de 2e competitieronde en tevens het einde van de wintercompetitie. Na de maaltijd verzorgd door de Horeca ging de wedstrijd om 19.30 van start.

Eelco & Wiet Wagner

In de C-lijn waren Wiet en Eelco Wagner de overtuigende winnaars met maar liefst 66,07% op afstand gevolgd door Anne-Lies Smits & Ingrid Morriën met 58,05% en Ria & Thijs Bongers met 56,85%.

Ida Zwalua & Ria Vriend

In de B-lijn  waren Ida Zwalua & Ria Vriend de winnaars met 63,48%, gevolgd door Maria Schram & Andrea Schram met 58,92% en Britta Constandse & Marie José Bovenlander met 57,83%.

Phia Korrel & Frans Dombree

In de A-lijn waren Frans Dombree en Pia Korrel oppermachtig met 62%. Jan & Ineke Wolring werden tweede met 57,92%, terwijl Hanneke & Berry Bekkers afsloten met 56,67%.

Maria Schram & Andrea Schram werden winnaar van de 2e competitieronde in de B lijn

Tussendoor kwam de horeca nog langs met een heerlijk bittergarnituur.  Tijdens de uitreiking van de dagen competitieronde prijzen was Mart Rietjens druk bezig met het berekenen van de overall winnaar van de wintercompetitie. Hij eindige zelf met  scheidend voorzitter Fred Nijman op de derde plaats met een gemiddelde van 52,94%. Frans Dombree en Phia Korrel grepen net naast de titel met 54,41% en seizoenwinaars werden Eddy Swartberg en Arie Kalkman met 55,34%! Arie memoreerde nog in zijn speech dat het wel bijzonder was aangezien ze zo weinig (met elkaar) bridge speelden gedurende het jaar. De wedstrijdleiding werd bedankt en iedereen ging weer tevreden huiswaarts.

golf en bridgeBen Bleeker vroeg tenslotte nog even aandacht voor het Golf & Bridge evenement op 20 maart a.s. Het is bijna vol, dus al je nog wilt meespelen moet je snel zijn!

Meer informatie: https://www.heemskerksegolfclub.nl/nieuws/club-nieuws-heemskerkse-golfclub/golf-bridge-op-20-maart/

Klik hier voor zittinguitslag en eindstand bridgecompetitie