Gezellige bridgeavond gewonnen door Jan & Ineke Wolring

Jan & Ineke Wolring met in het midden Willy Tolhuijsen (bridgecommissie)

Maar liefst 36 paren stonden 3 november j.l. klaar om met hun maandelijkse bridgeronde te beginnen. Restaurant Grand Café de 19e trakteerde de bezoekers vooraf op een winterse kost: Kapucijners met spek, piccalilly, speklap en gebakken uitjes!  Ben Bleeker speelde zelf niet mee om een stilzit te voorkomen.

Het werd weer een enerverende avond met een aantal bijzondere spellen. Tussendoor kwamen er weer schalen langs met lekkernijen.
 

Simon & Marijke Zonneveld

De A-lijn gaf weer een traditioneel fotomomentje met Jan & Ineke Wolring als winnaars met maar liefst 67,92%. Tweede werden The van der Hoek met Marianne ten Have met 60,42% en derde Arie van der Eng met Fred Nijman met 55,42%.

 
In de B-lijn zorgden nieuwkomers Marijke & Simon Zonneveld voor een onverwachte overwinning met 57,92% direct gevolgd door Tineke & Ruud Meijer met 56,25%, terwijl Tine Tempelman samen met Coos Kramer goed was voor een derde plaats met 54,58%
 
Inde C-lijn eindigden Jaap & Gerda Naber gelijk met Kick Vergers en Beer van Muiswinkel met exact 60.83%. Het lot besliste echter dat de 1e prijs ging naar Jaap & Gerda Naber.
Derde werden Ans Rutgers & Marrie Wölcken.
Voor complete zitting uitslag en competitie stand klik hier

 

 

Jaap & Gerda Naber

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.