Goed bezette bridgeavond van 7 december met 84 enthousiaste bridgers

v.r.n.l. Arie Kalkman en Eddy Swartberg , Willy Tolhuijsen en Ben Bleeker ( Wedstrijdleiding)

 

Op de heel goed bezette bridgeavond van 7 december met 84 enthousiaste bridgers werd in een gezellige sfeer gestreden om de avondprijzen.

 

Het was de 3e en laatste zitting van de 1ste competitieronde. Voor velen een belangrijke avond want er vindt promotie/degradatie plaats voor de 2de  competitieronde welke op 11 januari 2019 van start gaat.

 

In de A-lijn werden Eddy Swartberg en Arie Kalkman 1ste met een monsterscore van 70% en

hebben hiermee een grote stap gezet voor het eventueel behalen van de titel in maart 2019.

Op de 2e plaats eindigden Ellie en Ben Bleeker met 60,83% op zich niet slecht en op de 3e plaats vinden we het kampioenspaar van vorig seizoen Phia Korrel en Frans Dombree met 54,17%.

 

In de B-lijn werden Tineke en Ruud Meijer 1e met een score van 62,50% en stelde daarmee promotie naar de A-lijn zeker. Gevolgd door Arnold Smit en Henk Berkelaar op de 2e plaats met 55.56%. en op de gedeelde 3e plaats Nelly Nieuwenhuizen en Ria Visser alsmede Willy Tolhuijsen en Marijke Zonneveld met 54,51%.

Tinke en Ruud Meijer

In de C-lijn werden Mieke Hendrix en Ank Westen 1e met 63,54% en klommen daarmee van de 11e naar de 4e plaats in de competitie. Afra Zonneveld en Hans Coenen werden 2e met 60,76% en Ineke en Frans Winkelman eindigden als 3e met 56,25%.

De eerste drie van de B- en C-lijn promoveren naar respectievelijk de A- en B-lijn terwijl de laatste drie van de A- en B-lijn degraderen naar respectievelijk de B- en C-lijn.

Klik hier voor de uitslag en stand

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.