De winnaars Phia Korrel & Frans Dombree temidden van de Bridgecommissie

Maar liefst  38 paren paren stonden afgelopen vrijdag 3 maart in de startblokken voor de laatste ronde van de Bridgecompetitie seizoen 2016-2017.  Er waren 14 paren in de A-lijn, 12 paren in de B-lijn en 12 paren in de C-lijn. Er stond ook veel op het spel in deze laatste ronde ; naast de kampioenen in de verschillende lijnen bepaald de eindscore van de 2 ronde ook de promotie en degradatie van verschillende paren voor seizoen 2017-2018.

 Annemiek Groen & Corrie van Minnen

Als dagwinnaar in de C-lijn kwamen Corrie van Minnen & Annemiek Groen naar voren met 55,83%, gevolgd door Grada van den Berg & Laura Vredeveldt met 54,17%.

In de B-lijn eindigden Tine Tempelman & Coos Kramer exact gelijk met Hanneke Bekkers & Berry Bekkers die sportief de prijzen deelden.  Beide hadden 59,17%.

Hanneke Bekkers , Coos Kramer, Berry Bekkers, Tine Tempelman

In de A- lijn werden Fred Nijman met Mart Rietjens dagwinnaar met 58,33% en Wil Bonarius met Marie José Bovenlander werden tweede met 56,60%.
In de pauze werd de bridgecommissie nog even namens alle deelnemers in het zonnetje gezet voor al hun werkzaamheden door Phia Korrel.
Winnaars 2e Competitieronde
A lijn:
1.Mart Rietjens & Fred Nijman
2.Ineke Wolring & Jan Wolring
3.Coby Boom & Irma Eegerdink
B-lijn:
1.Marjolein Vromans & Margriet Homburg
2.Hanneke Bekkers & Berry Bekkers
3.Ellie Bleeker & Ben Bleeker
C-lijn:
1.Corrie van Minnen & Annemieke Groen
2.Tonny Hendriks & Marguerite van Veen
3.Mieke Hendrix & Ank Westen
De bovenste 3 paren uit de B en C lijn promoveren komend seizoen naar een lijn hoger. De onderste 3 paren uit de A en B lijn degraderen de komende seizoen naar een lagere lijn.
Hierna was het even rekenen voor Mart Rietjens om te kijken wie er overall winnaar was geworden van de bridgecompetitie seizoen 2016-2017, en eeuwige roem heeft vergaard met de inscriptie op de wisselbeker.
Uiteindelijk werden Frans Dombree & Phia Korrel opnieuw bridgekampioen van seizoen 2016-2017! Frans & Phia van harte!

Mart Rietjens & Fred Nijman werden tweede en  Truus Limmen & Nel Min derde.

Mart Rietjens & Fred Nijman

Voor dag uitslag, Totaalstand 2e competitieronde en Totaal uitslag Bridecompetitie klik hier.

Heeft u al ingeschreven voor de  Golf/bridge wedstrijd op woensdag 22 maart as ? Zo niet doe dat dan snel. Voor meer informatie klik hier