Van de voorzitter van de Bridgecommissie

Op vrijdag 4 oktober startte het nieuwe seizoen van de Bridgecommissie van de Heemskerkse Golf Club.

Als nieuwe voorzitter ben ik trots met het aantal aanmeldingen voor het seizoen 2019-2020, maar liefst 106 deelnemers hebben ingeschreven, een nieuw record!!

De commissie gaat dan ook de uitdaging aan om het organiseren van de bridgeavonden goed te laten verlopen.

Met de deskundigheid in de commissie van Ben Bleeker, Mart Rietjens en Willy Tolhuijsen met ondersteuning van Rob moet dat lukken.

Het zal voor het bridgen wel passen en meten worden in het Restaurant de 19om te kunnen voorzien in de benodigde hoeveelheid tafels en stoelen.

Het Restaurant de 19e  verzorgt wederom voor het bridgen, maar nu wel een diner in het petit restaurant.

De bridgecommissie is dan ook zeer content dat zij een grote bijdrage levert aan het verstevigen van de onderlinge band tussen de leden van de golfclub.

Onze bridgeavonden staan gepland op de volgende vrijdagavonden:

1 november en 6 december 2019 en 3 januari, 7 februari en 6 maart 2020.

Het bridgen begint om 19:30 uur, men wordt verzocht om uiterlijk om 19:20 uur aanwezig te zijn.

De Golf/bridgewedstrijd 2019-2020 zal worden gehouden op 25 maart 2020.

Ook zijn er enkele wijzigingen in het competitiereglement doorgevoerd:

• bij 1 verhindering van een paar krijgt het paar de gemiddelde score van de 5 overige behaalde scores in plaats van 45%;
  • het spelen met een invaller krijgt het paar minimaal 47,5% en maximaal 55%.

Op deze wijze proberen wij het kampioenschap aantrekkelijk te houden.

Namens de bridgecommissie

Henk Berkelaar